Kildehøjen | Til kommuner/sagsbehandler
15536
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15536,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Til kommuner/sagsbehandler

Vi har bred erfaring fra over 27 år som familiebehandlingsinstitution, og har særlige kompetencer ift bl.a. psykisk sårbare forældre, forældre med personlighedsforstyrrelser, familier med anden etnisk baggrund, umodne forældre, komplekse problemstillinger, familier der skal genforenes efter adskillelse og familier med mistanke om overgreb.

 

Familierne kommer på Kildehøjen som en del af en forebyggende foranstaltning, som en anbringelse, parallelanbringelse eller som alternativ afsoning.

 

Vi modtager familier fra hele landet, og har også haft familier fra Færøerne.

 

Kildehøjen er en selvejende institution, vi har en filosofi om at holde udgifterne for kommunerne så begrænsede og overskuelige som muligt. Skriv til info@kildehoejen.dk for takstark.

 

Vi har aktuelt 1 ledig plads, se også LOS hjemmeside og tilbudsportalen for opdaterede informationer om pladser mv.

 

Næstved ligger centralt på Sjælland og der er gode transportmuligheder fx til København, Roskilde og Vordingborg.

 

Klik og download vores brochure

Vi har en høj vurdering i seneste tilsynsrapport og veldokumenteret evidens for effekten af ophold. Download tilsynsrapporten fra Socialtilsyn Øst her.

“Der er tale om et kompetent tilbud, der arbejder med relevante faglige tilgange og metoder i forhold til målgruppen i tilbuddet, og til stadighed formår at tilegne sig ny viden og justere den pædagogiske praksis for herved at understøtte forældre og børns trivsel, samt muligheder for øget trivsels- og selvstændighedsudvikling.”

 

“Tilbuddet formår i høj grad, at redegøre for, hvorfor forskellige metoder anvendes, hvilket også ses afspejlet i tilbuddets skriftlige dokumentation, der afspejler en reflekterende tilgang med bl.a. fokus på borgerens selv- og medbestemmelse, inddragelse og med vægt på udvikling af empowerment.”

 

“Tilbuddet ses at anvende relevant og systematisk dokumentation for samarbejdet med forældrene med ugentlige statussamtaler suppleret med statusmøder og statusrapporter ca. hver 6 uge.”

 

Uddrag fra seneste tilsynsrapport
Socialtilsyn Øst