Kildehøjen | Om Kildehøjen
15589
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15589,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Om Kildehøjen

Kildehøjen er en selvejende institution. Institutionens bestyrelse består af 4-5 relevante fagpersoner, i 2018 er der en klinisk psykolog, en jurist og en erhvervsmand, samt leder, disse er valgt for minimum en 2 årig periode. Kildehøjen har et sæt vedtægter som driften til alle tider styres i forhold til.

Der er flere faggrupper knyttet til Kildehøjen. Blandt andet en psykolog (leder), pædagoger, Marte meo terapeut, familiebehandler og lærer. Kildehøjens personale modtager løbende supervision, aktuelt i 2018 fra familiebehandler Lola Jensen og kommer på relevante kurser for at sikre en høj faglighed og sikkerhed i arbejdet med familierne.

 

  • 63 procent af familierne på Kildehøjen kan fortsætte som familier, når de kommer hjem.
  • 93 procent af alle anbringelser uden for familien er frivillige anbringelser.

 

Kildehøjen er godkendt til 5 familier, i henhold til lov om social service § 66 og en enkelt §107 plads, desuden familier og enlige forældre i alternativ afsoning efter § 78.