Kildehøjen | Forløb på Kildehøjen
15555
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15555,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Forløb på Kildehøjen

Når familier kommer på Kildehøjen kan det både være fra eget hjem, fra fødeafdelingen, fra andre intuitioner fx asylcentre eller fængsler eller der kan være tale om familier der har haft midlertidig bolig hos familie eller lignende.

 

Forløbet på Kildehøjen har til formål at få familien til at fungere som helhed hvor det er muligt, altså er udgangspunktet at familien skal forblive samlet hvis det kan lade sig gøre på forsvarlig vis.

 

Vi tager udgangspunkt i en ressourcetænkning, hvilket bl.a. betyder at opholdet skal være noget der gøres med familien og ikke mod familien, altså i samarbejde med familierne.

 

Opholdes længde afgøres af kommunen men har ofte et minimum, da det er nødvendigt for at kunne afklare, udvikle og stabilisere en udvikling, dvs man kommer ikke på Kildehøjen et par uger eller tre, men oftest for nogle måneder (3-6). Ofte vil der være tale om et udviklingsmål og ikke et tidsperspektiv, dvs opholdet er afsluttet når man fx har nået den udvikling der er beskrevet i kommunens handleplan. Dog er alle ophold og alle familier forskellige.