Kildehøjen | Familier
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Familier

På Kildehøjen kommer mange forskellige familier, fælles for dem er at der er bekymring for forældrenes forældrefunktion og/eller barnets udvikling og trivsel. Der er ikke forældre med aktive misbrugsproblematikker. På Kildehøjen har hver familie sin egen ’lejlighed’ med eget badeværelse, køkkenfaciliteter og dagligstuer/spisestuer er fælles og deles med enten 1 eller 2 andre familier, størrelsen af ‘lejligheden’ afhænger af om man er en lille familie med et mindre barn/baby eller en større familie med enten et ældre barn eller flere børn.

Fysiske rammer

 

“Socialtilsynet vurderer som ved tidligere tilsyn, at Kildehøjens fysiske rammer er velegnede til målgruppen af familier og kan dække deres individuelle behov.”

 

“Tilbuddet er gennem renoveret og alle etager fremstår i rigtig pæn stand, indrettet konkret til målgruppen. Kildehøjen er opdelt i en familie afdeling i stueetage til familier med lidt større børn og på 1. sal til familier med spædbørn/ små børn.”

 

Uddrag fra seneste tilsynsrapport
Socialtilsyn Øst