Kildehøjen | Personerne bag Kildehøjen
15591
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15591,page-child,parent-pageid-15589,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Personerne bag Kildehøjen

Stifter og leder Signe Brønnum, er cand. pæd.pæd-psyk. (kandidat i pædagogisk psykologi) fra Århus Universitet. Under sin uddannelse har hun arbejdet med b.la. psykisk syge og familier med omsorgssvigt. Under uddannelsen og efter, de seneste 11 år, har Signe Brønnum været tilknyttet Kildehøjen som familiebehandler. I begyndelsen af 2012 åbnede hun stedet som hun i dag er leder af. Der har tidligere ligget familieinstitution (Kildehøjen Aps) på stedet som  Ildsjæl og socionom Jette Frederiksen, etablerede i 1987.

 

Personalet på Kildehøjen har forskellig faglighed, det er sammensat på den måde for at familierne kan få den bedst mulige og mest helhedorienterede hjælp og støtte. Vi har primært pædagogisk uddannet personale, men også en psykolog (kandidat i pædagogisk psykologi), en familiebehandler fra Kempler og en Marte Meo terapeut (der også er socialpædagog).